Get Date  Format Minus One Month Interval Mysql

Get Date Format Minus One Month Interval Mysql

Menentukan tanggal pengurangan yang ditentukan pada Database Mysql, misal tanggal yg ditentukan pada tiap bulannya adalah 23 last month atau bulan kemarin 23/03/2016. Contoh mengurangi tanggal secara automatis pada bulan sekarang April 2016 akan ditampilkan dalam table sebagai berikut  :
SELECT DATE_FORMAT(NOW(),’%Y-%m-23′) – INTERVAL 1 MONTH;

Delete Record Order Old Order Prestashop 1.5

Judul sih keren bahasa orang sana :) indonesia nya cara delete/hapus data penjualan di prestashop 1.5. Default/asli nya tidak ada menu atau icon untuk

delete record order old order prestashop 1.5

Kalau belum ada download Prestashop

untuk menampilkannya ikuti cara berikut :

Buka file "AdminOrdersController.php"  (PrestaShopFolder/controllers/admin/AdminOrdersController.php)

Tambahkan $this->addRowAction(‘delete’); di class “AdminOrdersControllerCore”
AdminOrdersController.php

cara delete/hapus data penjualan di prestashop 1.5
Sebelum

Delete Record Order Old Order Prestashop 1.5
Sesudah

Cara Tutorial Copy Paste Form Visual Basic 6 & Net

Cara copy paste (copas) edit form di visual basic 6 & net

tutorial ini mah buat yang males kaya saya. Daripada design ulang tampilan form mending

copy paste form visual basic 6 & net.

Tips & trick ini jika form yang mau di copas tampilan nya sama tapi codingnya beda. Cara copas mah pasti sudah pada tahu, tapi sehabis di copas

form visual basic 6 & net

rename filenya terus di edit pake Notepad++. Contoh saya mau copy paste form visual basic 6 & net frmAddSiswa. oh iya pada contoh saya menggunakan copy paste visual basic net yang harus di perhatikan copy paste nya sesuai yang ada disitu (frmAddSiswa.vb, frmAddsiswa.resx & frmAddSiswa.Designer.vb)

Cara tutorial copy paste form visual basic 6 & net
Rename file hasil copy paste form visual basic  6 net nya

cara tutorial copy paste form visual

Setelah di rename buka Notepad++ nya cari kata-kata yang berhubungan dengan frmAddSiswa ganti dengan frmSiswaKeluar lalu save.

 Drag & drop saja filenya ke properties Solution Explorer.

 Klik 2 kali hasil nya, tuh sudah jadi kan yang ditandai warna merah, jadi kita ngga perlu atur propeties form visual basic 6 & net nya. kecuali kalau memang ganti nama yang lain. cara ini juga bisa kok di pake buat visual basic 6.

sekian tips & trick tutorial copy paste form visual basic 6 & net


Cara Reset Lupa Password Kaspersky Anti Virus

Tutorial Cara Reset Lupa Password Kaspersy Anti Virus

Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy Policy for http://leslieanggara.blogspot.com/

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at leslieanggara1@gmail.com.

At http://leslieanggara.blogspot.com/, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by http://www.blog.melihau.com/ and how it is used.

Log Files
Like many other Web sites, http://leslieanggara.blogspot.com/ makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages, and number of clicks to analyze trends, administer the site, track user’s movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
http://leslieanggara.blogspot.com/ does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie
.:: Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on http://www.blog.melihau.com/.
.:: Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to users based on their visit to http://leslieanggara.blogspot.com/ and other sites on the Internet.
.:: Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html

Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ....
Google Adsense


These third-party ad servers or ad networks use technology to the advertisements and links that appear on http://www.blog.melihau.com/ send directly to your browsers. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies ( such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

http://leslieanggara.blogspot.com/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. http://leslieanggara.blogspot.com/ privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites.

telkomsel flash huawei e303

Cara setting modem Telkomsel Flash Huawei E303  di linux ubuntu sebenarnya sudah ada tutorialnya,

Cara Backup Login dan IP List di Mikrotik

Langsung aja ah biar ngga pake lama. Kronologi begini karena sering buka-buka winbox IP List dan Login ID sudah di save,  tanpa disengaja atau disengaja install OS baru.